O NAMA

TKO SMO MI

UKRATKO O NAMA

Geneco uspješno posluje još od 1995. godine.
Tijekom poslovanja izgradili smo se u vodećeg isporučioca porizvoda za promociju, POS/POP displaya, digitalne štampe velikih formata, te svijetlećih reklama, kojima opskrbljujemo vodeće kompanije na području jugoistočne i zapadne Evrope.

Kompanija je specijalizirana za proizvodnju, prodaju i uslugu iz oblasti reklamne industrije, samim tim klijentima pružamo potpuno rješenje u cilju što bolje prezentacije na tržištu. Svojim proizvodima i uslugama doprinosimo promociji naših klijenata na mjestu prodaje, od idejnog projekta do realizacije, jer mi ćemo Vaš brend učiniti još vidljivim.

U sastavu GENECO-a posluje moderna moderna štamparija, opremljena najsuvremenijom opremom. Procesi proizvodnje odvijaju se po euro normama za digitalnu šzampu svih formata. Dnevni kapacitet je preko 20.000 m2 printa. Sva dorada materijala se radi mašinski i time garantujemo vrhunski kvalitet naših proizvoda i usluga.

Naši pogoni su opremljenji vrhunskom opremom provjerenih proizvođača po zadnjim standardima kvalitete i sigurnosti. Naš uspjeh je rezultat konstantnog ulaganja u najnoviju tehnologiju i kvalitet proizvoda, iza kojeg stoje naši uposleni stručnjaci.

Sa zadovoljstvom ćemo prihvatiti svaki Vaš zahtjev i pokušati naći najkvalitetnije moguće rješenje.

  • Kvalitet
  • Fleksibilnost
  • Pouzdanost
  • Profesionalnost