POP/POS DISPLEJI

POP/POS DISPLEJI
_

POP/POS DISPLEJI

Inovativni i kvalitetni stalci za vaše proizvode.

Kreativnost

Krojeno prema vašim zahtjevima i potrebama.

Naši displeji su dizajnirani i proizvedeni posebno za potrebe naših klijenata i njihovih proizvoda.

Usko surađujemo sa marketinškim odjelima i agencijoma kako bismo razvili inovativne načine te korisnicima pružili najbolju iskoristivost displeja, u cilju povećanja prodaje, boljeg isticanja proizvoda, promocije ili pokretanja novih proizvoda.

Tehnologija

Kreativna rješenja, vrhunski materijali i digitalna dorada.

Naša pos rješenja prilagođena su da zadovolje potrebe vaše promocije. U procesu proizvodnje koristimo vrhunske materijale koje uz pomoć najsuvremenije opreme pretvaramo u odabrana rješenja, prilagođena vašim potrebama te zahtjevima vaših proizvoda i usluga.

Cilj nam je ponuditi kompletna rješenja za najbolje predstavljanje vas i vaših proizvoda , postojećim i potencijalnim kupcima.

Atraktivnim izgledom i grafičkim dizajnom naši pos displeji privlače veliku pažnju kupaca, a mogu biti u raznim oblicima kao što su: podni displeji, stolni stalci, viseći displeji, paletni omotači i ostrva, promo kutije, pultevi, totemi, senzormatici I sl. Mogu biti od različitih vrsta materijala kao što su karton, plastika, metal i drvo.

Uz najsavremeniju opremu i rješenja naši pos displeji odgovaraju svim potrebama i zahtijevima, te su izrazito efikasni i dugotrajni.

Koriste se za predstavljanje proizvoda iz prehrambene, kozmetičke, sanitarne industrije, kao i za male uređaje te mnoge druge proizvode.